Menu
Lingon om.....

Midnight Diner: Tokyo Stories

Hej! Nu är jag tillbaka igen med ett litet serietips. Midnight diner: Tokyo stories. Finns på Netflix och handlar om en liten nattöppen kvartersrestaurang där det trillar in mycket intressanta människor och man möter ett vackert historieberättande.

Varje avsnitt är fristående och tyvärr har vi redan sett hälften och jag har fått den där ”vilja spara”-känslan.

Det är mycket Japan nu för mig för ett par vänner åker dit snart på drömsemestern och vi gjorde japansk mat på min födelsedag.

Det blev Tanmen, inspirerad av serien, som är en sorts nudelsoppa och jag är mycket taggad på att göra mer asiatisk mat. Det är så gott och mättnadskänslan är inte så tung.

Trevlig kväll säger jag och kolla gärna på serien om du gillar berättande och vackra historier. Kramar L

5 Comments

 • Fröken Abbe
  14 mars, 2017 at 18:43

  Jag har inte Netflix och har inte ens hört talas om den men den såg ju rolig ut!
  Jag har en japansk vän som bor i Japan och det är ju galet synd att jag är så flygrädd för det hade ju varit så kul att åka dit och få se bortom turismen.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   15 mars, 2017 at 13:57

   Ja, åh tänk om ni kunde åka dit? Det hade ju varit toppen men jag förstår det där med flygrädsla, jag vet inte om jag skulle fixa att flyga så långt.
   kramar

   Reply
 • Asta
  14 mars, 2017 at 20:53

  Den får jag allt kika på. Har ingen serie att följa just nu så jag behöver testa. Och ja, ramen är bara så gott. Önskar vi hade en Wagamama i närheten.

  Reply
  • Lingon
   15 mars, 2017 at 13:58

   Ja, koll den. 🙂 Vi har inte så mycket japanskt att välja på här heller, jag gissar på att jag måste ta mig till Köpenhamn då?
   kramen

   Reply
   • Asta
    16 mars, 2017 at 11:46

    Det finns säkert japanska restauranger i Malmö också, men om man ändå sätter sig på tåget är det väl lika bra att åka till Köpenhamn? Wagamama finns i alla fall i Köpenhamn. Är väldigt förtjust i Wagamama sedan jag upptäckte det i London när det var nyöppnat (för fler år sedan än vad jag har lust att diskutera – med tanke på födelsedagar). Gillar du ramen – vilket du verkar göra – så kommer du att gilla Wagamama.

    Reply

Leave a Reply