Menu
På bordet

Plötsligt händer det

Hej!

Solen kikar in här i mitt kök. Och en dag i veckan luktade det vår. På riktigt.

Det är söndagkväll och jag konstaterar att jag inte blogga på hela veckan? Nej dagarna har flugit sin kos och februari är min tuffaste jobbemånad, precis som vanligt. Mars blir lite lättare och sen april en promenad i parken tills maj kommer med dunder och brak. Men vi är inte där än utan jag tycker vi tar det lite lugnt i stället och låter varje månad få ha sitt.

Kände ni vårdoften som var här i onsdags? Jag tror det var onsdags iallfall. Jag klev ut från jobbet och drog in luften och det var fortfarande ljust och det kändes sådär lite jordigt? Lite fuktigt och mjukt och varmt. Plusgrader och solsken och en smula blött på marken. Men så välkommet.

Så vackert. Det där ljuset.

Jag har tusen tankar i huvudet just nu som simmar omkring. Det är lite vår därinne också kanske och jag är sugen på en massa olika projekt. Men lugnar mig och försöker fokusera på min stig framåt. Men för att sammanfatta veckan. Owe -kung av melodifestivalen. Trump – kan det bli galnare? Snön – smälter. Jag – jobbar. Och längtar ännu mer efter ljuset som en törstig ökenvandrare som irrat omkring länge nog.

Ha en fin fin vecka så hörs vi snart igen.♥

4 Comments

 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  20 februari, 2017 at 02:55

  Underbara bilder.
  Längtar till vår i Sverige.
  Har nu varit snart 2 månader i Thailand, känner mig lite off både Owe och Trump.
  Men snart på banan igen!
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   20 februari, 2017 at 09:08

   Bara njut du i Thailand, våren dröjer och Trump och Owe kan vänta hur länge som helst tycker jag.
   Må så gott,
   kram

   Reply
 • MALIN SUNDIN - MOM TO BE
  22 februari, 2017 at 07:59

  Vilket fantastiskt ljus!

  Reply
  • Lingon
   22 februari, 2017 at 11:03

   Älska våren. 🙂 Tack rara

   Reply

Leave a Reply