Menu
På bordet

Bara ett snabbt grönt hej!

Grönt är sköööönt!

Så är det redan torsdag denna veckan och jag har haft ett litet blogguppehåll. Under tiden har jag jobbat privat med min egen firma, blivit insnöad..vi har ca 40 cm snö nu och det är toppen. Varit ledig. Jag har handlat ett nytt objektiv till kameran, 28mm och så har det tyvärr hänt en riktigt tråkig sak i vänskapskretsen. Fuck cancer..ni vet. Jag blir så förtvivlad och varför liksom?

Idag är min studsa tillbaka-dag och det är dags att komma in i vardagsrytmen igen. Bit för bit laddar jag om och satsar på ett högt tempo även om jag samtidigt tänker precis tvärtom…tar det lugnt inombords. Livet får liksom ta den tid det tar. Så där är jag nu. En aning ambivalent och fundersam. Men helt okej.

Och nu är det dags för lunch! Ha en finfin dag och var rädd om dej. ♥

No Comments

    Leave a Reply