Menu
Träning och hälsa

Hur det går?

Äntligen kan man köpa sushi i lillbyn!

Det var meningen att jag skulle ta bilder på gymmet idag och berätta hur jag tränar och sånt men så glömde jag selfiesticken. Kanske tur det för jag vill ju inte skrämma slag på folk på gymmet. Inte helt lätt ställe att ta foto på.

Efter tre veckors sockerstopp har jag börjat att träna lite också. Jag tänkte att det får ta lite tid att ändra matvanorna först och hitta rätt nivå så jag orkar träna. Än så länge går det bra och jag har minskat lite mer än 2,5 kg så nu tillåter jag mig att fuska lite med sushi.

Jag är förundrad över det där med att förändra sina vanor? Ibland är det ursvårt att komma till den punkten att man gör det, det kan dröja månader, år kanske. Eller så bara gör man det plötsligt, här och nu. Genast. Vad är det som får en att ta itu med saker? Och då menar jag inte kropp och hälsa utan vad som helst. Vad är triggern?

Första veckan höll jag mig lite småhungrig och jag ville vara det för jag ville ha bra resultat direkt så det blev en positiv boost.  Att det hände något. Nu vecka tre äter jag lite mera, men håller min plan ändå. Det känns bra. Så här kan jag leva utan problem med saker som jag saknar. Bortsett från potatis då. 🙂 Potatis är så gott! Det som har fungerat bäst är frukosten med Chiapudding som jag nu börjar gilla ordentligt. Jag till och med saknar den de dagar jag glömt göra i ordning den kvällen innan.

Mindre bra är att jag ska upp i ottan i morgon, redan 04:30. Hur ska det gå till?

Trevlig kväll!

8 Comments

 • Äntligen Vilse
  1 februari, 2017 at 23:32

  Alltså det här med vikt. Fy. Gillar inte det tänket. Gillar mer att fokusera på att kläder a sitter bekvämare. Var på le gym igår med och benen idag. Bah wow

  Reply
  • Lingon
   2 februari, 2017 at 06:11

   Nej vem gillar det? Bättre att fokusera på att må bra tycker jag, fast jag vill gärna väga mig och ha koll annars glömmer jag bort och förtränger mitt projekt. Jag vill så gärna må lite bättre och lättare.
   Hatkärlek till gymmet?
   Ha det fint idag!

   Reply
 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  2 februari, 2017 at 03:37

  Hoppas det går bra att stiga upp tidigt….väldigt tidigt!
  Vad fint det är i sovrummet, förra inlägget.
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   2 februari, 2017 at 06:12

   Tack, det är så mysigt att gå och lägga sig nu. 🙂 Jag klarade uppgången. Nu återstår bara dagen. Hoppas du har sköna dagar i värmen

   Reply
 • home2tiny
  3 februari, 2017 at 10:48

  Ett ämne jag skulle kunna skriva en hel bok om….. Det som jag tycker är tråkigast är att många är så fokuserad på vikten och allt ska gå fort, fort, istället för att fundera på vad som skaver i sitt liv och ta tag i saker och ting från botten. Att ha ärlig och inte dömande inställning till att det tar tid att ändra på saker och ting i sitt liv. Har man varit en soffpotatis kan man såklart inte bli en vasaloppsåkare på en vecka, har man ätit godis var och varannan dag kan man såklart inte tappa sötsuget på en dag. Allt tar tiiid, sådant vi idag inte har tid och ork att vänta på, därför återgår många till sina gamla vanor -det funkar inte på mig…-jag måste få unna mig osv osv. Börjar man i lugn takt precis som du gör, ger sig tiden att förändra, förbereda sig för motgångar (för de kommer) och ofta ge sig själv en klapp på axeln över hur duktig man är så är jag övertygad om att fler hade lyckats med ändra sin livsstil, Jag ska sluta nu annars kan jag hålla på i evighet, men jag hejar på dig och tycker du är grym tjejen. Stor varm kram TIna

  Reply
  • Lingon
   3 februari, 2017 at 14:41

   Tack. Du förstår precis. <3 <3 <3 Det här är inte någon quick fix utan jag söker en hållbar livsstil som jag trivs med och som fungerar. Tack för peppen och jag peppar tillbaks.
   Stor kram och trevlig helg

   Reply
 • mittgodastefinaste
  4 februari, 2017 at 09:47

  Håller med Tina här ovan!
  Underbart att du kan köpa Sushi i Lillbyn och en fin helg till dig!

  Kram Jenny

  Reply
  • Lingon
   4 februari, 2017 at 10:01

   Tack detsamma till dig Jenny,
   kram <3

   Reply

Leave a Reply