Menu
Hem & Trädgård / Inredning

Mitt sovrum, en smula piffat och ändå inte

Mitt sovrum.

Så fint det blev när jag städade häromdagen, jag brukar ha tusen saker på nattygsbordet. När jag tänker efter är det nog första gången någonsin jag ordnat det så fint.

Hej igen!

Så är det redan tisdag och jag har jobbat lite extra mycket sista dagarna. Igår höll jag ett föredrag för 65 personer, gulp. Jag trodde det var 15 max 20 som skulle komma men nehe. Det var såklart jättekul och pirrigt och allt gick bra förutom det nästan förutsägbara teknikstrulet. Nog pratat om jobbet men det är lite som luften går ut mig efter en sån här urladdning. Såklart är det ju så.

Sovrummet har blivit en plats som jag försöker hålla rent och inte ha för mycket saker framme. Det blir ju lätt en avställningsplats när man går och lägger sig, och jag har aldrig varit särkilt bra på att vika ihop kläder och hänga upp men jag försöker bli en bättre sovrumsperson. 🙂 Jag är helt enkelt en slarvmaja. Nattygsbordet eller det är ju en byrå, den är gammal och sängarna är arvegods. Lådor, korgar och lampor från min lokala inredningspimp och hästen är en av mina käraste ägodelar. Fått av mamma för evigheter sen när jag var hästtjej ända ut i fingerspetsarna.

Det slumrar en dröm inom mig att börja rida igen, eller bli fodervärd åt någon häst. Jag saknar det så, att vara utomhus, dofterna, samspelet. Ja, hela hästlivet.

Sovrummet ska fixas lite till, några tavlor ska upp och kanske en matta till? Vi får se, men närmast ska det sovas i.

Trevlig kväll!

2 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  1 februari, 2017 at 09:24

  Waoooo ? Där trivs du förstår jag & sussar gott hihi …
  /Kram finaste!

  Reply
  • Lingon
   1 februari, 2017 at 10:36

   Ja, det är ju galet svårt att kliva upp på morgonen. 🙂
   kram och ha en go onsdag

   Reply

Leave a Reply