Menu
Fotografi / Hem & Trädgård / Trädgården

Titta i backspegeln in mot ljuset

Jag minns tydligt den här dagen. En lördag och den var perfekt med högtryck och mjuk sol i september. Av någon anledning blev inte bilderna visade i bloggen så jag tänkte varför inte nu? Jag sitter ju ändå i städar i datorn och deletar gammalt.

Där under parasollet satt jag och småsov, dåsade och hade halvslutna ögon. Det hade varit efter ett par dagar av en massa fixande som jag äntligen kom till ro och kände den där lediga känslan. Den som kan vara svår att känna när man ska vara så duktig hela tiden.

Jag var ledig. Det var sol. Jag njöt. 🙂

Och vilken kraftig tomatplanta jag hade?

Efter ett tag var det dags för sen lunch och rester dukades fram, enkelt och inget hängande vid spisen den dagen.

Som jag längtar tillbaka till sommaren nu, och den där september förra året var fantastisk.

Efter maten självklart en kopp kaffe.

Senare när solen gått ner förbi huset och det var skugga satt jag ute och bara gjorde ingenting en lång stund.

 Ja, det dröjer lite men snart så. Kan inte januari och februari gå lite fortare tack?

Ikväll tar jag det lugnt, städar i datorn och ska snart ägna mig åt hemmets förbättring en stund. Men det är mycket roligare med bilder.

Trevlig kväll.

2 Comments

 • Äntligen Vilse
  27 januari, 2017 at 09:48

  Så himla vackra sommarbilder! Längtar

  Reply
  • lingon
   27 januari, 2017 at 10:29

   Ja! Längtar sååååå mycket.

   Reply

Leave a Reply