Menu
Favoriter & Outfits / Klänningar, tunikor

Ny klänning från DuMilde & och ett klimatsmart liv?

Skojiga detaljer och hästar?

En ny klänning från Du Milde och Folkbutiken har flyttat in. Härliga rea säger jag och härliga klänning. Jag älskar DuMildes klänningar, som är lite dyra men som håller hur länge som helst med både form och färg efter massor av tvättar. Och den har hästar på sig?

Eh, ja. Jag kan inte posera alls idag. Det går inte. 🙂 Egentligen hade jag tänkt åka i väg till Ringsjön och ta snygga strandbilder men det var för kallt.

Hej! Lite ögonkontakt där också, bra.

Åh, ja….jag drömmer om ett par röda skor som skulle passa perfekt till klänningen. RödRosa Art med lite klack men nu får jag skärpa mig. Ända sen Black Friday och över julen har jag varit lite släpphänt med plånboken. Många skojiga saker har flyttat in här hemma, som ett nytt kamerastativ och lite andra grejor. Men nu känner jag att det får vara lite ordning på mig och mitt spenderande.

Överhuvudtaget gick jag in i en ny fas 2016 med mera hållbart shoppande.

Ett hållbart liv helt enkelt.

Ordet hållbart och klimatsmart kan ju kännas slitet kanske men för mig har det växt på och fast mer och mer. Det har blivit enkelt för mig att tänka ”Är det här hållbart?” när jag tänker köpa något som kanske inte är helt motiverat.

Men det gäller inte bara shopping utan mig själv också.

Är det hållbart att inte trivas med sig själv? Är det hållbart att ha ett jobb som jag inte trivs med? ( jo jag trivs, men jobbar för mycket ibland. )

Och lever jag ett hållbart liv när det gäller klimat och miljö? Nej, det gör jag inte med handen på hjärtat men jag gör små förbättringar då och då och önskar att jag hittar mer möjligheter till det.

Livet är viktigt och det är bara att göra det bästa av det på alla sätt och vis. Så tänker jag.

Och jag som bara hade tänkt visa upp min klänning och så blev det värsta miljöpratet som avslutning. Så det kan gå i bloggens värld när tangenterna klickar rytmiskt och tankarna far hit än dit. Inte dumt alls.

I morgon kanske jag åker ner till sjön och tar de där bilderna trots allt. Om det är lite varmare.

Trevlig kväll! ♥

4 Comments

 • Äntligen Vilse
  22 januari, 2017 at 23:21

  Men så himla fin klänning. Har en med hästar på från Marimekko. Den får nog åka på till jobbet imorrn alltså. Älskar mönster. Jag tänker också göra en nysatsning på ett lugnare och hållbarare liv. Framför allt tänka två ggr när jag köper något och försöka att kika mer second hand igen men även köpa mer hållbart producerade kläder när tillfälle ges. Köpte även ett objektiv till kameran second hand denna vecka. 🙂 hade väntat länge på ett 35, trodde aldrig det skulle dyka upp, började fundera på att köpa ett nytt och då bara kom det. Wihuuu

  Reply
  • Lingon
   22 januari, 2017 at 23:24

   Klart du ska ha din klänning i morgon och jaaa, nytt objektiv är ju toppen. Jag har ett Sigma 35mm i väskan men använder det lite för lite. Får bli bättring där.
   Ha en fin vecka och hoppas att du kommer att älska 35:an. 🙂

   Reply
   • Äntligen Vilse
    22 januari, 2017 at 23:29

    Ja jag har sigma 50, art serien. Så himla braigt! Ja jag tog det på en tur idag och inte är jag missnöjd. 🙂

    Reply
    • Lingon
     22 januari, 2017 at 23:32

     Toppen!

     Reply

Leave a Reply