Menu
Fotografi / i Köket

Soppa, soppa, soppa & jag

Mmmmmm. Gott.

Rykande varm.

Soppa & Selfie.

Jag ser ju lite putt ut men så är det inte. Bara den där kamerafrysningen som kommer ibland när man försöker så hårt.

Tre soppbilder och jag har fått smak för Findus fisksoppa, den färska med vitt vin i. Gott och jag fyller på med gårdagens rester, lite fisk, lite blomkål, lite vad som helst som inte har för starka smaker går bra och jag får en snabb lunch. Gillas!

Det går fortfarande bra med att äta nyttigt även om jag kunde gått över ån, dödat för eller bara bönat och bett i går kväll för ett par pommes, lite chips, ett glas rött, vitlöksbröd? Och allt sånt där som jag inte äter så mycket i vanliga fall men som tydligen ville göra sig påmint. Med ett stort cravingskrik inombords satte jag mig ner och åt lite ost och sen var det bra med det. Pommessug kan alltså tämjas med ostbricka. Bra att veta.

De försvunna träningsbyxorna är upphittade!

Och med det säger jag hej från min spännande värld. ♥

Tipsa gärna om era favoritsoppor! Jag gillar att prova nytt. Trevlig kväll.

2 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  19 januari, 2017 at 10:57

  Gottit me´ soppa ❣
  /Kram fina du

  Reply
 • Äntligen Vilse
  21 januari, 2017 at 18:06

  Men så himla härlig blogg du hade då! 🙂 vackra bilder och härligt stämning samt så fint namn! 🙂 Kul att du hittade min blogg också. Vet inte om du får mitt svar på kommentar heller så klipper in svaret här också.

  ”Hej! Tack så mycket 🙂 Det värmer. Vilka är dina egna favvofoton från året 2017 då?”

  Reply

Leave a Reply