Menu
Lingon om.....

En tisdagkväll och hundtankar

Det här är svärmors lilla hund. En underbar Coton de Tuleartik som jag brukar leka lite med. Hon är helt bedårande och jag fantiserar om att vi skulle kunna träna agility tillsammans. Hon får leka och jag får springa. Winwin ju.Fast det dröjer nog lite innan vi kommer dit tror jag, kanske man måste gå en grundkurs först?

I helgen tog vi en promenad och tränade inkallning och oj vad hon lärde sig fort. Det sitter inte helt såklart men det ska nog gå och jobba vidare. Jag vågar inte ha henne lös utan har en lång löplina tillsvidare.

Sen blev det dags för ett bad för skogen var lite blöt och lerig. Inte minst halt och jag var ganska rädd för att stå på näsan.

Alltså. Jag vill ha en egen hund! Någon gång i livet är det min tur att ha hundliv, det måste bara bli så.

Det verkar vara ganska skönt att vara hund iallafall. ♥

Idag har det inte hänt så mycket mer värt att berätta om utan jag återkommer snart igen med nya bilder och flera ord. Livet är ju så. (jag har rensat tvättmaskinens avloppspump, lagat mat och läst bloggar och klappat katt och sambo, och funderat över hur februari och mars ska bli.)

3 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  17 januari, 2017 at 09:56

  Naw,vilken sötis❣
  /Nospuss

  Reply
 • Asta
  17 januari, 2017 at 12:02

  Det var en liten sötnos. Kan verkligen rekommendera agility. Jag har inte tävlat (är inte så mycket för att tävla i saker överhuvudtaget) men det är SÅ roligt. Både för dig och för hunden. Det är dock rekommenderat att gå en grundkurs. Vissa av sakerna kan vara lite läskiga för hunden så det är ganska bra att lära sig hur du ska lära hunden.

  Reply
 • Flippis
  17 januari, 2017 at 18:51

  känner samma. Någon gång ska jag också ha hund igen. Men. Som det är nu, går det ju inte. Hörs snart, Kramar

  Reply

Leave a Reply