Menu
Katter

Mina fina homies

Visst är dom fina? Mattias och Doris myser lite och vi tränar på att vara i famnen en liten liten stund. Det är inte helt populärt hos Doris.

Men en liten liten stund, en puss i nacken och sen….

….sen får det vara bra.

Doris päls har vuxit ut massor sen klippningen i september och jag funderar på att göra om det i februari. Hon är mycket gladare och mer sorglös när pälsen är kort, så jag tvekar inte längre om det är värt det eller inte.

Jag har funderat på hur det skulle gå till om man hade båda katterna i famnen på något sätt? De gillar ju inte varann så jag tror det är omöjligt, men kanske om några år? Annars blir det en riven människa där emellan två furballs. Ajaj.

Det har varit en bra dag, vågen pekar nedåt och jag känner mig pigg. Jag stänger ute resten av den onda världen för ikväll med Trump, Putin, Malmö och håller mig till mina luddiga fyrbeningar och livet här hemma. En kopp varmt rykande te. Ibland behöver man sin egen bubbla. Eller hur?

7 Comments

 • Asta
  13 januari, 2017 at 08:00

  Nej, det syns att hon inte är helt bekväm. Som när maken lyfter upp Gandalf ibland. Den katten har ett så häftigt ansikte!

  Reply
  • Lingon
   13 januari, 2017 at 10:16

   Visst är hon cool? Teckningen delar sig precis i mitten. 🙂

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  13 januari, 2017 at 10:42

  Häääärligt❣
  /Jam & Kram

  Reply
 • Anna Svensson Crona
  13 januari, 2017 at 17:11

  cool katt <3

  och jag läste ditt inlägg igår precis efter att ha snackat med min stora son som bor i Rosengård. Någon timme senare var han så han kunde snacka. Han åkte på bussen hem och skulle precis stanna på busshållplatsen när de hör skottlossning. Busschauffören hade slängt sig på gasen istället för att stanna, men de hade sett hur folk sprungit. Det är så…. (jag orkar inte fortsätta meningen). Kan säga att jag är glad att han ska flytta till en studentlägenhet i Lund istället snart.

  just nu låter den där bubblan otroligt välbehövlig. och ikväll blir det handboll så då blir det perfekt fredag o handbollsbubbla. Där det enda som kan störa är knasiga domslut <3
  kram AnnaSC

  Reply
  • Lingon
   15 januari, 2017 at 20:08

   Åh. Jag svarar dig privat. Kramar <3

   Reply
 • Jeanette
  22 januari, 2017 at 19:38

  Vilken sötnos!

  Reply
  • Lingon
   22 januari, 2017 at 20:17

   Hihihi, mannen eller katten? 🙂
   Och nu följer jag dig med, så kul med nya bekantskaper.

   Reply

Leave a Reply