Menu
Hem & Trädgård

Fler hyacinter tack – och tack!

Tusen tack för alla peppkommentarer i gårdagens inlägg. Det kom hejjarop härinne och på facebook och det hjälper till i mitt ”vikt”iga projekt.

Just nu ligger det snö ute och det var ett par dagar sen hyacinterna stod fint ute vid min lilla gran. Undrar just om jag hinner köpa nya innan säsongen är över?

Det har varit mycket vardag idag men jag har hunnit fixa bloggen och till sist försvann länklistan som var en gammal sölig plugin som gjorde allting långsamt. Men jag saknar den? Dels så läser jag bloggar genom den och dels så tycker jag det är trevligt (och lite artigt) att visa upp vilka bloggar jag följer. Antalet är nästan 60 stycken, jisses. Visst finns Bloglovin´och olika andra tjänster med det är inte samma sak.

Jag saknar den länklistan på många bloggar, för det är så kul att hitta nya att läsa. Nya kommer till, gamla försvinner. Vissa uppdaterar mer sällan, vissa kör fort i snabbfilen. Och så blir jag såklart galet glad när jag ser att någon följer mig. 🙂

Det får helt enkelt bli en länksida någonstans här på bloggen. Jag ska bara klura ut ett sätt att exportera alla länkar. ♥

Ta det lugnt i snön därute….det är halt.

4 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  11 januari, 2017 at 21:11

  Vackert ❤️ …
  Jag följer dig,men…Har tyvärr ingen länklista – Än iallefall 😉
  /Kram

  Reply
 • Lingon
  11 januari, 2017 at 21:24

  Det behöver man ju inte ha. <3 Men det vore kul att se vilka bloggar du följer och kanske hitta någon ny bekantskap.
  kramen!

  Reply
 • Asta
  11 januari, 2017 at 22:00

  Fina hyacinter! Våra blev inköpta lite för sent och blommade aldrig till jul. Men nu så!

  Reply
  • Lingon
   12 januari, 2017 at 20:13

   Jag hade sån lycka att min granne kom förbi med ett par idag. 🙂

   Reply

Leave a Reply