Menu
Katter

Julbloopers med katt

Idag visar jag upp några försök till att göra julkort. Det blir lite som det blir visst?

Doris är världens sötaste katt som numera går att klappa och mysa med. Bära henne är ingen hit utan då sprattlar hon och fäktar som om hon höll på att drunkna i ett djupt bottenlöst hav och har man otur lyckas hon rivas i ren panik. Så några lyft och gos i famnen lämnar vi till framtiden. Att ligga på bordet och bli borstad klarar hon av hur länge som helst.

En kattrumpa och ett par hyacinter. Finfint!

Eller jaga en papperstuss under julduken? Det kan ju vara något man kan fånga och äta, eller?

Hur som helst är jag urkär i min Doris och så glad att vi bor tillsammans. Och inte minst ger hon en anledning till ett blogginlägg medan maten står i mikron på jobbet, en lördag i januari när det känns som alla andra är lediga. Fast så är det ju inte. Trevlig lördag till dig som kikar in. ♥

1 Comment

Leave a Reply