Menu
Inredning

Sånt som är fint i hemmet – House Doctor

Jag håller på att spana lite på nytt till hemmet och funderar bäst på vad jag gillar eller inte? Hemmet drar mot retro och teak numera i vissa rum och andra är bara helt blandade med klassiker till loppis till lite mysig avslappnad stil. Så ja…kanske en avsaknad av stil?

Mitt mång-stiliga hem kan vi säga. Ehrm.

Här är några bilder på saker som jag tycker är fina, från House Doctor. 
House Doctor

Det jag söker efter är nog ljuset? Mitt eget hem är lite mörkt så nu vill jag ha ljus i massor och helst lite grönt.

Jag tror faktiskt jag kom på vad min stil heter?

Ljust.men.inte.vitt-stilen

Efter att julen är undanstökad, och det dröjer lite, så vill jag ha in mera grönt inne. Gröna växter, en frisk duk på bordet och gärna lite grövre grenar. Kanske rent av köra påsk i förtid med kvistar och allt. Om de nu går att få i blom? Med lite hjälp kanske? Jag kan inte hålla mig till våren alls. Måste ha grönt och vitt, ljust.

Och appropå det, -11 i morse. Bonus är den klarblåa himlen och ljuset, underbart. Minus får vara mina termobrallor och statisk elektricitet. 🙂

Ha en fin dag så hörs vi snart igen.

2 Comments

 • Asta
  6 januari, 2017 at 12:30

  Det är som jag brukar tänka lite. Att saker som jag tycker om passar ihop. Det är också en stil.

  Reply
  • Lingon
   6 januari, 2017 at 12:43

   Precis!

   Reply

Leave a Reply