Menu
Favoriter & Outfits

Gott Nytt År!

Gott Nytt År önskar jag dig som kikar in!

I all hast en nyårsoutfit bestående av kofta med blingkant, och en handväska bling och tofsdeluxe från Odd Molly.

lingon_2

Det finns kanske inte någon blingigare väska än den här? 🙂

lingon

Och koftan är inte direkt långt efter. Härligt att det äntligen är nyår och vi kan vända blad.

2016 för mig är året då jag blev sambo igen och vågade satsa på kärleken trots lite bumpar på vägen. Och det har varit fantastiskt kul, lite jobbigt och alldeles underbart. Det har gjort att jag varit lite mer privat i mina tankar och funderingar i bloggen och det har inte blivit så mycket skrivet. Jag har också försökt detoxa från sociala medier och leva mitt eget liv lite mer och jobbet har tagit nästan all min fokus.

Jag önskar att jag hade mer tid till att blogga och fotografera och bara vara här men det kanske blir ett bättre 2017, vi får se.

2016 är för mig annars ett ganska dåligt år, som för många andra. Inte minst de människor i krig, på flykt, i fattigdom och i svåra situtationer och omvärlden ter sig underlig med Trump som blivande president i USA. Var är vi på väg? Och var står och gör lilla jag i allt detta?

2016 satte jag rekord i loppisbesök och började träna på gym igen och nu funderar jag inte så mycket på 2017 mer än att jag hoppas världen får ett bättre år, mitt eget kommer säkert bli helt hyfsat ändå. Vi har det ju så otroligt bra. ♥

Tankar i all hast på väg till ett blingparty. 🙂 Kram och Gott Nytt År!

3 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  1 januari, 2017 at 10:13

  Gott Nytt År finaste ….
  /Jam & Kram!

  Reply
 • Socker, vanilj och en skvätt grädde
  1 januari, 2017 at 12:03

  Gott Nytt År, hoppas du hade en bra nyårsafton och att det bli ett fint 2017
  Kram på dig

  Reply
 • sandra
  2 januari, 2017 at 11:32

  Hoppas att du får ett riktigt strålande 2017!

  Reply

Leave a Reply