Menu
Odd Molly / Träning och hälsa

Odd Molly träningspants och bara göra´t

Go ? Ja, vad är det för dag idag egentligen? Onsdag. Go Onsdag är det då som gäller och jag är ledig i mellandagarna. I vanliga fall brukar jag boka in massor med besök hos vänner och skojigheter men det här året satsar jag på mig själv och går till gymmet i lugn och ro.

Det tar ju inte hela dagen precis men jag har det som punkt ett för dagen och sen löser sig resten automatiskt. Jag tränar väldigt lugnt och kan ta lite cardio varje dag och sen lite styrka på det. Bara för att komma igång och bli mjuk i kroppen. Doktorn har skällt lite på mig för vikten och jag ska ta tag i det på riktigt nu. Tydligen har jag en hormonstörning som gör att jag lätt lägger på mig vid midjan och har svårare att gå ner eller hålla vikten. Det förklarar ju en del för jag har ganska bra matvanor egentligen även om det kunde bli bättre.

lingon_1

Hur som helst så kör jag nu och det är så mycket roligare med snygga träningskläder. Syns det att jag gillar rosa?

lingon_2

Med mobilsurfande man i bakgrunden. 🙂

Så nu är det bara i väg till gymmet och bli en del av inventarierna. Tur att jag trivs där.

Ha en finfin dag och pepp pepp träning.♥

2 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  28 december, 2016 at 15:06

  Peppkraaaaaaaam till dig finaste ❤️ ………

  Reply
  • Lingon
   28 december, 2016 at 17:44

   Tack kära peppis och kram tillbaks. 🙂

   Reply

Leave a Reply