Menu
Odling

Att bara längta så mycket

Hej igen!

Jag överlevde gymmet i dag och är tillbaka med blogginlägg nr 2. Minsann?

Jag längtar så efter våren och att odla så nu kunde jag inte hålla mig längre utan plockade fram en pelargonbelysning som får tjänstgöra som sol i köket. Det var rea på örter i affären så jag handlade några stycken och en kruksallad. Men sen så ska jag så egna fröer såklart. Min lilla köksodling får vara starten på säsongen och snart så…mitten av februari, mars så är jag igång.

Det här är bara så härligt!

Så medan kycklinggrytan puttrar på spisen så lyser fönstret upp decemberkvällen och grannarna får tro vad dom vill. Jag odlar ju bara grönt, hihi.

Basilika, Timjan, Koriander och Oregano.

Det här blir mums.

Trevlig kväll!

7 Comments

 • Asta
  28 december, 2016 at 20:52

  Jodu, det där med att längta efter våren känner jag till. Det brukar jag börja med så fort hösten är slut.

  Reply
 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  29 december, 2016 at 05:10

  Grönt är skönt!
  Kram Titti i Bangkok.

  Reply
 • Marie Rydén Tomasson
  29 december, 2016 at 09:54

  Ja nu börjar man längta till våren. Igår hade vi soligt och klart och man fick en känsla av vår. Om du vill börja så något riktigt tidigt så är kryddor bra. Dom tar väldigt lång tid på sig och funkar bra i ett vanligt fönster utan extra belysning.

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  29 december, 2016 at 12:35

  Hääärligt att du överlevde gymmet hihi …
  Nu ska du bara klara vinter´n tills odlingsdax finis ❤️ …

  /Jam & Kram!

  Reply
 • AnnaSC
  29 december, 2016 at 15:49

  ljuvligt <3
  o jag hittade ljuvliga klänningar hos Folk igår. Tänkte på dig när jag var där o botaniserade
  kram AnnaSC

  Reply
  • Lingon
   29 december, 2016 at 19:14

   Ohh vad säger du? Då skulle jag varit med ju och tömt stället. 🙂
   Kramar!

   Reply
 • mittgodastefinaste
  30 december, 2016 at 20:23

  Tittar in och önskar ett alldeles fantastiskt nytt år!

  Kram Jenny

  Reply

Leave a Reply