Menu
Fotografi / Julen

Julafton

God Fortsättning!

Jag sitter här vid datorn och funderar på hur man bäst ska sätta ihop dessa bilder, så varför inte prova med en film? Det var ju länge sen sist.

Jag har firat en väldigt vacker jul på två ställen i år. Först hos Mattias föräldrar och sen lite senare på kvällen hos systerfamiljen. I år var vi så många så vi fick dela upp oss lite för att få plats.

Ja, en väldigt vacker jul. 🙂

Inga bilder på mig för jag glömde och trivs inte riktigt på bild just nu. Men det kommer, vänta bara. Ett nytt kamerastativ fick jag  i ett paket och jag satt och stickade på en sista julstrumpa in i det sista. Det blev till sist sju par strumpor att ge bort så jag är så nöjd med mitt projekt. Jag började trots allt i slutet på oktober för att hinna färdigt till jul.

Doris och Selma fick så klart också julklappar i form av något mysigt att ligga på och vovvarna en massa godis.

En lugn och skön jul med mycket musik och vi lyssnar på vinyl här hemma just nu och jag både fick och gav bort skivor som julklapp. Det är mycket mjukare och bättre ljud att lyssna på för mina stressade öron.

Ute blåser stormen Urd och jag undrar hur kvällen och natten kommer att bli. För säkerhets skull har jag plockat undan lösa saker ute men det är ändå lite kymigt att vänta tills stormen dragit förbi. Inte minst så är det kallare inne och jag har byltat på mig en tjock go kofta och tänt lite ljus. Så bra man har det…inomhus. ♥

Ha fortsatt sköna juldagar och vi hörs nog snart igen. I morgon ska jag gymma. Jodå.

4 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  27 december, 2016 at 11:12

  Goooooo fortsättning,gott slut & gott nytt år sen ❤️ …..
  /Jam & Kram!

  Reply
 • Fröken Abbe
  27 december, 2016 at 17:31

  Åh, vad fint och mysigt, och maten såg så god ut!
  Jag är ju lite nojig av mig och följde slaviskt live-uppdateringarna på två olika sidor. Till slut somnade jag och idag trodde jag att vi klarat oss, men så visade det sig att dörren till vår innergård gett med sig och brutit sig loss.
  God fortsättning och gott nytt år!!!

  Reply
 • Sandra Bergström
  5 februari, 2017 at 14:29

  Men hallå vad mysigt och piffigt och fint det var här inne. Har ett vagt minne av att jag varit här förut men tappat bort bloggen i flödet. Sparar den nu iallafall.

  Reply
  • Lingon
   5 februari, 2017 at 14:31

   Du är så välkommen! 🙂

   Reply

Leave a Reply