Menu
Favoriter & Outfits / Ytterplagg, halsdukar och tillbehör

En gran, en sjal, en selfie

Hej!

Då har det gått en vecka igen och jag börjar funderar på om jag kommer att bli en söndagsbloggare? Tiden går ju så fort och det verkar som jag tappat orden mer än vanligt. Men nu är jag här iallafall och idag blev det några bilder precis i skymningen. Solen hade gått ner och jag gjorde närmre bekantskap med en gran utanför huset.

Honey Jacket från Odd Molly har flyttat hit och jag trivs ganska bra i den. Lite för många badges bara på armarna, jag känner mig som en julgran själv ju!

Babuscka shawl Odd Molly

Sjalen är Babuscka och är en av mina absoluta favoriter, lätt och varm och väldigt vacker.

Det var meningen att jag skulle åka iväg på en julmarknad idag men det lockade mer att vara hemma. Jag har liksom gonat in mig i filtar idag och bara myst och lyssnat på musik. Tiden har gått långsamt och min enda lediga dag har nog varit helt perfekt. Lugn och ro, söndagsmiddag hos svärpäronen och nu en liten stund här i bloggen. Och choklad. 🙂

Och ett hej framifrån, hejhej!

Jag är fortfarande helt störd över 2016, att Trump vann valet, att klimatet verkar kocko och världen verkar vara intrasslad i en negativ cirkel. Hur ska det bli?

Det är svårt för mig att släppa taget om mina känslor och bara blunda och köra vidare i vardagslunket. Men jag försöker att tänka positivt och närma mig andra kanaler som inte bara sprider negativa skrämselnyheter. Det finns ju så mycket bra också. Människor som gör skillnad.

Jag måste komma ihåg det.

lov

Ha en finfin vecka och vi hörs snart igen.♥

6 Comments

 • Fröken Abbe
  4 december, 2016 at 22:58

  Hej på dig!
  Det är inte fy skam att vara söndagsbloggare heller!
  Jag tyckte lite extra bra om bilden på dig lite från sidan.
  Kram

  Reply
 • sandra
  5 december, 2016 at 08:09

  Hoppas att du kan hålla fast vid känslan i de sista meningarna. Om inte annat så är det snart ett nytt år och då f år en ju all chans till en automatisk omstart 🙂

  Reply
 • Anne
  5 december, 2016 at 08:40

  Tusen kramar <3

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  5 december, 2016 at 10:17

  Så fiiint & …
  Massa Kraaaamar till dig!

  Reply
 • karinbucht
  9 december, 2016 at 20:59

  Vilken vacker sjal!

  Reply
 • Karen Starr
  23 december, 2016 at 03:47

  Hej, I am just passing through your blog to wish you God Jul! I hope that life has been treating you well. I miss you and our Molly days but life must move forward. On that note, I will wish you a Happy New Year full of joy, love, laughter and good health. Kramar, Karen XOXO

  Reply

Leave a Reply