Menu
Blusar, koftor / Odd Molly

Den bubbelgumsrosa koftan

Jag har varit på shoppingkväll i Odd Mollys nya butik på Hansa i Malmö. Kul och det blev en rosa härlig karamell till kofta och så fick jag goodiebag också. Inte dumt alls. Jag vet att många blev besvikna på kundkvällen online då systemet krånglade och jag kan bara säga att det var svårt att genomföra köp i butik också. Hoppas på bättring tills nästa gång.

rosa

Nöjd blev jag och färgen är mycket glad. Gladrosa? Den heter desert rose och jag skulle säga att den är mycket mer rosa än på bilderna som visar en mer mjuk ton.

Och här hade jag tänkt att sitta och sticka och visa upp en av mina myshörnor i hemmet. Jag har flera små krypin som utnyttjas varje kväll, jag flyttar runt lite och sveper in mig i en filt och sitter och stickar och bara myser. Hösten är jättetråkig och mörk just nu så myshörnorna är min lilla escape, en plats att förtränga mörkret.

Jag skulle liksom sitta där snyggt och göra en vacker bild med ibland går det bara inte alls. Så bild får det bli och jag återkommer med en tjusigare presentation av Yes yes yes Cardigan. Men mysigt är det iallafall.yesyes

Så här ser den ut….pau rikteth….

Nu återstår ett kort yogapass och sen ska jag krypa ner under filten igen och jag tror jag ska fortsätta och visa upp flera myshörnor. Vi kan ju omröstning om vilket ställe som är mysigast. 🙂 Högst mysfaktor. Och en skala….

Trevlig kväll och mer ljus till folket. Mindre höst tack.

3 Comments

 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  28 oktober, 2016 at 18:07

  Härligt rosa kofta.
  Jag lyckades handla och fick en fin-fin goodiebag.
  Hängde på låset 18.00.
  Värd mer än det jag köpte!
  Kram Titti

  Reply
 • karinbucht
  28 oktober, 2016 at 21:49

  Vilken underbar kofta!

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  31 oktober, 2016 at 11:40

  Ljuvlig …Tänker på Bugg tuggummi hihi
  Du är såååå fin ❤️

  /Kram

  Reply

Leave a Reply