Menu
Odd Molly

Vid sjön och Odd Molly Monsoon Rainjacket

Det finns ju inget som närheten till vatten. Sjö eller hav. Och även om det blåser och är ganska ruskigt väder som idag, så känns det så skönt att få dra ner lite frisk luft i lungorna.

Och jag är pepp! Vi har tittat på hus igen och funderar och funderar….går långa rundor och pratar om vår framtid. Vi behöver absolut inte flytta men det här som vi funderar på kan vara något så fantastiskt bra. Så vi får se….

För vem vill inte bo i närheten av en sjö?

Att doppa tårna i och hitta en egen tänkesten.

Det vore en dröm.

odd molly regnkappa

På mig är Odd Molly Monsoon Rainjacket som är välanvänd och det är så bra att ha en tjock kofta under. Jag trivs i den och så är den rymlig, stl 3. Nu ska jag bara sticka färdigt mina raggsockor så blir jag varm om fötterna också för idag är en riktig frysdag. Det är ruggigt och grått ute och blåser småregn åt alla håll.

Trevlig kväll.

6 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  24 oktober, 2016 at 10:04

  Wow,underbara Höstdu ❤️ ….
  Att bo vid sjön med hamn älskar jag & gör ju så hihi
  /Kram pårej!

  Reply
  • Lingon
   25 oktober, 2016 at 21:13

   Ja, det där med vatten och själsro. Det är grejen.
   kram!

   Reply
 • Fröken Abbe
  24 oktober, 2016 at 20:10

  Svåra beslut!
  Vi letade och letade i flera år och till slut slog vi till, och det blev tyvärr inte helt bra…

  Vad tycker du om regnjackan? Andas den eller är det liksom galonvarning så man svettas?

  Kram

  Reply
  • Lingon
   25 oktober, 2016 at 21:15

   Ja, vi har velat hit och dit och det blir nog inget. Men det känns helt och hållet bra.
   Regnkappan är tät och andas inte men jag upplever den ändå som ganska luftig för storleken är väldigt rymlig, jag har en trea och så är fodret halt och kallt så man får ingen galonkänsla precis. Däremot är den ljusa färgen lite väl känslig mot fläckar och skrapmärken. Önskar lite att jag köpt den gröna istället. Men nej, rosa ska det ju vara.
   kram!

   Reply
 • karinbucht
  25 oktober, 2016 at 20:41

  Så fin regnjacka du har!

  Reply
  • Lingon
   25 oktober, 2016 at 21:15

   Tack rara, jag trivs verkligen i den. 🙂

   Reply

Leave a Reply