Menu
Hem & Trädgård

Höst & spaning efter drömhus

Gula lönnlöv och grå himmel. Fuktig luft och småregnande och blöta fötter och kalla händer. Det är höst på riktigt nu och vi trotsade vädret i helgen för att spana på ett litet fint hus i nästa by. Vi drömmer ju fortfarande lite om något eget även om vi bor väldigt bra precis som det är. Så visst måste man kolla.

Och det var världens gulligaste och charmigaste lilla hus men i alldeles dåligt skick. Jag menar man måste göra allt, precis allt från nytt tak till nytt golvbjälklag. Så det får vara med detta tills vidare även om det skulle kunna bli drömhuset. Kanske för någon annan.

Men bra gulligt var det och visst kan jag drömma. ♥

Så fanns det en härlig lada till huset som hukade på tomten. Vackert med det röda vildvinet till.

Ja, inte så dumt ändå. Men vi kollar nog vidare…

350

Ha en fin tisdag. ♥

1 Comment

  • Asta
    19 oktober, 2016 at 08:39

    Det tog oss ett och ett halvt år att hitta ett hus. Till sist köpte vi helt enkelt ett hus. Det är inte alltid man hittar det med den där rätta känslan tydligen.

    Reply

Leave a Reply