Menu
Pyssel+Handiwork

Sockbonanza och det händer varje höst

Jag har trillat in i den kreativa klådan och stickar strumpor!

Hej!

Ja, det händer varje höst att garnystan åker fram och jag tänker att det vore mysigt att sticka strumpor som julklappar. Så förlåt bloggen, du kommer tvåa just nu. Jag måste ju sticka. Så svårt att sluta och en timme går, en till och sen så värker kropp och ögon och det är dags att gå och lägga sig. Helt beroendeframkallande.

Dessutom återupptäckte jag att vi har en så bra garnbutik i Höör, Butik Maglia heter den och jag handlade ehh….en hel del när jag var där i lördags. Jag försöker att inte gå dit så ofta för jag är garnoman så en liten del av mig hade förträngt att den finns. Ungefär som bok och pappershandel, det är ju helt omöjligt att gå ut från en utan att ha handlat några pennor och ett anteckningsblock. Sån är jag och jag misstänker starkt att jag inte är ensam om detta. 🙂

350

Allt är höstens fel såklart. Filt och soffmys, korta dagar och jag hinner knappt vakna innan det är dags att sova igen. Kanske därför det är så skönt att producera något med händerna, något som blir till av min tid. Så känns det inte så farligt med korta fösvinnande dagar?

Jag återkommer med uppvisning av alster, snygga eller fula. Det är bara kul.

Trevlig kväll.

2 Comments

 • Maria
  19 oktober, 2016 at 20:30

  Önskar att jag kunde sticka! Alltså jag vet ju hur man gör typ vanliga maskor och har väl stickat en och annan babytröja… men tänk att kunna sticka fina mönstrade sockor, vantar, tröjor…
  /Maria

  Reply
  • Lingon
   19 oktober, 2016 at 21:00

   Åh det är jättekul och så beroendeframkallande. Jag kan liksom inte sluta. Om du vill så kolla på youtube, där finns massor med guider och tips hur man gör och hur man håller i arbetet.
   Kramar L

   Reply

Leave a Reply