Menu
Trädgården

Några bilder som blev över

Onsdag redan och veckan hummar på i rask takt. I dag har jag drabbats av någon sorts accepterande av tempot som heter effektivitet eller så är det bara motsatsen mot förra veckans hormonmonster? Tänk att det ska påverka så mycket. Jag är helt upp och ner i månadcykeln och ibland är det svårt för mig att hänga med i svängarna.

trädgården

Det värsta stadiet är när jag inte orkar röra en fena och tankarna känns som tuggummi som blivit hårt och gammalt. Eller det bästa som idag…när allting står klart och jag känner mig vaken, pigg och smått genialisk. Jisses. Ja, kanske inte genialisk men iallafall hyfsat samlad med fokus välpackat i handväskan.

allt om trädgård

Och hur det blir i morgon? Tja jag hoppas på lika bra som idag. 🙂

Ikväll är det hemmapyssel med lunchlådor och annat bra sånt där….vardagligt. Det gillar jag .

Trevlig kväll.♥

2 Comments

 • mittgodastefinaste
  15 oktober, 2016 at 13:26

  Åh vilka fina trädgårdsbilder! Jag gillar också sånt där vardagligt!

  Kram Jenny

  Reply
  • Lingon
   17 oktober, 2016 at 16:14

   Tack rara och ha en fortsatt fin vecka.
   kram!

   Reply

Leave a Reply