Menu
Favoriter & Outfits / Odd Molly / Ytterplagg, halsdukar och tillbehör

Odd Molly Tootsie Coat

Trevlig söndag!

Nu är jag tillbaka i gamla bloggspår och måste visa upp en kappa och massa bilder på mig själv. Jag tycker det är lite roligare med selfis nu och kappan!!

tootsie

Tootsie Coat #834 från Odd Molly och den kom våren 2009 om jag inte minns fel? Den är bara perfekt och lite utåtsvängd nertill, ljuvliga rosknappar i trä och en en röd broderad under nacken. Nypriset var hela 2999kr och den är kvalitet ut i minsta söm, så fin. Min är införskaffad begagnad och nu har jag en stl 4 på. Väskan är en Ona kameraväska och med det är dagens outfit avklarad. 🙂

tootsie2

Kul att göra outfits igen tycker jag.

Helgen har flugit och det har inte blivit så mycket datortid, och det är ju precis så det ska vara. Vi har varit ute och kollat på hus igen och druckit mängder med koppar te för det känns kyligt och jag funderar på att skaffa en extra filt fastän vi har fem. Jag kan inte få nog av att bädda ner mig i soffan och göra en kokong av värme.

lov

Trevlig kväll och ha en fin vecka önskar jag dig.♥

2 Comments

 • Fröken Abbe
  9 oktober, 2016 at 19:53

  Japp, den är fin den där!
  Jag har en grå som jag kanske ska gå och prova nu…
  Kram

  Reply
  • Lingon
   10 oktober, 2016 at 08:05

   Ja, gör det. Finfina kappan. 🙂
   kram

   Reply

Leave a Reply