Menu
Utflyktstips

Den stora drömmen om glasverandan

Ja jag drömmer om en glasveranda. Jag erkänner. Lite då och då kikar jag på fönster och verandor som säljs på blocket men just nu har vi ju inte ens ett hus att sätta den på.

Det här fina underbara fönstret fanns på Huaröds marknad för nån månad sen. ♥

Åhhhh. Djup suck. Så fint eller hur?

Trehundra kronor skulle det kosta och tyvärr köpte en man det, i mina ögon väldigt irriterande faktiskt. 🙂 Så där mitt framför näsan paxade han de flesta fönster som fanns överhuvudtaget och jag fick lomma iväg med ett Jasså? Jaha? Men det var ju å andra sidan bara ett enda fönster tröstar jag mig med. Som kunde blivit en fantastisk drivbänk i regnbågesfärger. Bal på slottet, spilld mjölk och allt sånt.

Jag fick fina bilder på det iallafall och drömmen lever vidare. En som förverkligat det är Clara Lidström och jaaaaaa, så ska det se ut.

Loppis har varit ett sommarnöje och jag har nog aldrig varit på så många som i år?

Få se nu….det började med Degeberga, Norra Rörum och Maglasäte. Sen Markaryd, Rinkaby, Huaröd. Av dessa är Degeberga Antik och Samlarmarknad störst och var den som jag hade mest förhoppningar på men det visade sig att Markaryds samlarmarknad vann med hästlängder i utbud och trevligheter. Det som var lite extra bra med Markaryd var att det inte var så trångt i gångarna mellan stånden utan luftigt och mindre risk att få panikångest av folkmyllret. Och bättre sikt att spana fynd såklart.

Sen är det ju inte fel att stötta föreningslivet…..

….och äta äppelkaka med vaniljsås. 🙂

Härliga. ♥ Det är ju så kul att bara sitta ner i gräset och titta på folk också.

Den här dagen fyndade jag inget alls utan handlade färska rödbetor som tröstpris. Mums.

På vägen hem stannade vi i Önneköp och fikade och det var getingparty överallt, en sån där getingdag på slutet av sommaren när dom är lite vimsiga.

Jag längtar redan tills nästa loppissommar och alla dessa utflykter med förväntan. Vad kan vi hitta i dag? Kanske det där jag längtat efter? Eller något helt annat oväntat.

Trevlig kväll och tipsa mig gärna om någon favoritloppis. ♥

1 Comment

Leave a Reply