Menu
Inredning / På bordet

To be green

Söndag kväll och jag kikar på bilderna på mina nya kompisar, en Monstera och en ljuvlig liten Ginko. Hur kommer det sig att man köper blommor när fönsterbrädorna är helt fulla, katterna kräver titthål och dessutom ska ett gäng pelargoner hitta in om några dagar. Jaja…det blir lite pussel det.

Ginko Biloba – Kinesiskt Tempelträd

Jag är extra svag för Ginkoträd, det har funnits i mitt hem sista femton åren och dessutom hade ju Mattias ett stort gammalt träd i sin trädgård som vi lämnade. Hela historien med Ginko är ju fascinerande, ett barrträd?

Idag har vi haft loppis och sålt möbler, filmer och lite kläder. Det gick bra trots hotande regn och det kom väldigt mycket folk. Vi hann knappt packa ur bilen innan det drogs i kläder och frågor haglade om priser och prutning. Jag är sådär galet dålig på huvudräkning när det är lite stressigt så jag har egentligen ingen aning om priserna blev rätt men på ett ungefär hoppas jag.

Loppis är lite kluvet, kul och underhållande att träffa massa människor men det tar ju en hel dag och bilen har vi fortfarande inte orkat packa ur för det blev en del över.

Tusen tack Anna att du kom. <3 Vi får hänga lite mera snart och det var jättekul att ses.

Frågan är nu bara vilket fönster den ska stå i?

Trevlig kväll.

No Comments

    Leave a Reply