Menu
Inredning

Ett skrivbord och fyra selfies

I hallen står ett vackert gammalt skrivbord. En gång var det min morfars arbetsskrivbord och det låg spik och skruv i lådorna men nu är det mitt och innehåller pennor och papper och en massa odefinierat braåha.

Åhhheejj förresten! 🙂 Ni vet känslan när man kommer hem från jobbet och inte riktigt orkar hålla upp huvudet. Inte sitta rakt utan bara sjunka ner i ostbågekroppsform i en mjuk soffa och tuppa av.

Eller så kan man tvinga sig själv att ta lite selfies och se pigg upp. På något vis. Klänningen är Camilla Thulin och koftan Odd Molly Everyday short cardigan.

Jag är jättepigg. (inte) Bordet är ofta belamrat och den där skrivmaskinen som är med på första bilden är jag lite osäker på om jag ska ha kvar. Den är superfin men tar mycket plats. Tål att fundera på. Helgens loppis gav ju lite mersmak att rensa ut fler saker men jag vet inte….ibland får det ta sin tid att komma fram till beslut.

Och nu återstår bara en sak. Hopp i säng och många timmars sömn tack. Mer sömn till folket.

Trevlig kväll.♥

No Comments

    Leave a Reply