Menu
Natur / Träning och hälsa

Att kämpa

prommis

morning

monn

Det är så svårt att lägga om livsstil men jag kämpar på och idag är det inte särskilt svårt med solsken och murriga höstdofter. Jag gillar inte min kropp just nu alls men vi försöker umgås. Just så. 🙂

Kul på rundan är att jag har ny mobil, en iPhone SE och kameran är inte dum alls, alla bilderna är tagna med den. Fast jag tappar ju lite fart av att stanna var och varannan meter.

Idag har vi grejat med loppisförberedelser tills i morgon och bilen är full med saker som ska säljas och få nya hem. Jag är urless efter att ha rensat garderober, köksskåp och förråd och det finns en gnagande känsla att vi kanske får bära hem allt igen om ingen handlar. Håll en tumme för i morgon alltså.

350

Dags för mig att knalla in i köket, ikväll blir det schnitzel. 🙂 Må så gott och trevlig lördagkväll.

14 Comments

 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  1 oktober, 2016 at 19:08

  Jättefina bilder.
  Lycka till med loppisen imorgon.
  Håller bägge tummarna!
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2016 at 19:25

   Tack Titti!
   Trevlig kväll,
   kram

   Reply
 • AnnaSC
  1 oktober, 2016 at 19:13

  hm risken finns att jag står där kl 11… ska ju se på fotboll kl 13. sista matchen denna säsongen så det får jag ju inte missa 🙂

  Har du swish?

  Kram AnnaSC

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2016 at 19:26

   Du är så välkommen, jag fixar lite kaffe till oss också. 🙂 Ja, jag har swish.
   kramen!!

   Reply
   • AnnaSC
    1 oktober, 2016 at 20:07

    perfekt <3

    Reply
 • Karin B
  1 oktober, 2016 at 21:51

  Så fina bilder!

  Reply
  • Lingon
   2 oktober, 2016 at 08:51

   Tack rara!

   Reply
 • sandra
  2 oktober, 2016 at 10:26

  Låter härligt att umgås med sig själv och sin kropp sådär i naturen. Men haha jag känner igen det där med att stanna och fota var och varannan meter 😉

  Reply
  • Lingon
   2 oktober, 2016 at 20:22

   Ja, inte kommer man särskilt långt. 🙂

   Reply
 • stinasbucket
  2 oktober, 2016 at 17:17

  Härliga bilder och idag är mobiler utrustade med bra kameror. jag ar en Sony Xperia Performen och kameran har 23 megapixlar fram, mycket bra.

  Reply
  • Lingon
   2 oktober, 2016 at 20:23

   Ja, den har jag hört är jättebra.
   trevlig kväll,

   Reply
 • AnnaSC
  2 oktober, 2016 at 19:24

  Tack för idag och vilka FYND jag gjorde <3 är superdupernöjd. och snart kommer jag och promenerar den rundan med dig.
  kramen AnnaSC

  Reply
  • Lingon
   2 oktober, 2016 at 20:23

   Så kul att se dig, vi tar rundan snart. 🙂
   kramen

   Reply
 • Äntligen Vilse
  21 januari, 2017 at 18:14

  Nej. Jag gjorde samma sak i höstas men nu är jag i mycket bättre form och då mår en mycket bättre. Jag orkar träna flera ggr i veckan och stå i och på så sätt är jag så stolt över mig själv. Jag är inte rädd att ge mig ut på nya äventyr, att vandra inlandsisen i Grönland, genom öken och testa nya sporter som utförsåkning. En bättre hälsa och form för med sig mycket bättre självförtroende och minskar rädslan för det okända. Så tänk på det när du tränar så har du också motivation att fortsätta inte bara för hur en ser ut i spegeln, eller vilken siffra det står på vågen, vilket det lätt blir annars. Kämpa på, det gör jag!

  Reply

Leave a Reply