Menu
Natur

Fyra bilder

Hej!

Så är jag tillbaka här igen med några bilder från en kvällspromenix. Att ett skräpogräs kan vara så vackert när det vissnar ner?

Jag är sådär lite ur balans efter att ha jobbat för mycket en period och det är så skönt att bara gå rakt fram – andas luft och inte tänka så mycket. Inuti mig pågår bearbetningen av allt kul som hände förra veckan och sakta, sakta kommer jag att landa igen. Jag är liksom sån, det behövs mycket tid för återhämtning och analysering och bara vara efter en tid med mycket och högt tempo.

Och så får jag kameraklåda och måste ut och fånga sista solen för dagen. Den går ju ner så tidigt? Ändå är det sommarvärme fortfarande och allt är lite märkligt men det luktar höst och jord och mylla. Sköna mjuka dofter med sträva undertoner.

Jag skulle vilja prata så mycket mer ikväll för vad händer i världen egentligen? Hur ska man kunna vara människa och ta ställning till allt? Men vi tar det en annan dag för nu tänker jag stänga in mig i min bubbla och hålla kväll och alltså….mannen lagar mat. 🙂 Det är bra grejor det.

Trevlig kväll och vi hörs snart igen.♥

2 Comments

 • sandra
  27 september, 2016 at 16:43

  Så otroligt vackert!

  Reply
  • Lingon
   28 september, 2016 at 13:30

   Tack rara!

   Reply

Leave a Reply