Menu
Odd Molly

Odd Molly favoriter i höst

Nu måste vi ju prata kläder och här är några av mina favoriter hos Odd Molly i höst. Jag listade snabbt vad jag skulle kunna tänka mig att klä min kropp i och det blev som vanligt mest koftor, ytterplagg, accessoirer, och klänningar. Jag lägger sällan märke till blusar i mitt första val, det brukar komma senare någonstans i provrummet när jag plötsligt ser och säger ohhh? Så fint.

En överraskning för mig själv är att jag gillar mer blått i år och särskilt Stunning Cardigan som är längst ner på sista raden. Jag brukar annars gå på rosa, rött och powderfärgerna när det gäller koftor.

fall 2016

Vi får väl se om det blir några eventuella köp lite senare. Än så länge tar jag det lugnt och fortsätter rensa ut garderoben på äldre plagg, det måste bli lite luft där inne. Men kanske en scarf så länge please? 🙂

Har du några favoriter? ♥

Trevlig kväll!

1 Comment

 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  21 september, 2016 at 18:39

  Har inte så många givna favoriter i höst.
  Det enda plagg jag funderar på att köpa är klänningen Oh my dress i färgen almost black.
  En hel del är ganska dyrt tycker jag, speciellt vissa koftor.
  Kram Titti

  Reply

Leave a Reply