Menu
Trädgården

Mårbacka och rosa

Hej och hej helgen. Vad fort den gick?

Här är några rosa bilder och Mårbackapelargonen får matcha min tröja. Jag fick ett par sticklingar som små pinnar och nu har det blivit en frodig planta. Det gick fort?

Jag är en forever pelargontant. 🙂 I sommar har jag bara haft fem stycken och det får räcka för samlandets tid är över. Jag hade som mest 150 stycken tror jag och då var det fullt överallt. Jättefint på sommaren men mycket pyssel på höst och vår.

Fina rosa.

Vad har mer hänt i helgen? Jo, vi har hälsat på en go vän i Malmö och firat in hans lägenhet. Lämnat in möbler till försäljning för en gångs skull. Ja, istället för att bara samla på sig på loppisar. Nu väntar jag med spänning för det bli auktion och jag ska försöka hålla mig från att kolla var femte minut om det blir något. Men det kommer bli svårt.

Hoppas du har haft det fint och ha en go vecka.

1 Comment

 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  18 september, 2016 at 22:02

  Här finns också ett gäng rosa pelargoner.
  Fortfarande fina.
  En bra helg har vi haft, skönt väder.
  Kram Titti

  Reply

Leave a Reply