Menu
Katter

Att bara äga stället

Det här är Doris. Min lilla skruttkatt som passar på att njuta i solen precis som alla vi andra. Hon tar helt över uteplatsen och slänger sig på bordet där jag har lagt lite gräs för dagen. Jag går tvärs över gatan där det växer högt och vilt och tar ett par rejäla repor och sen tycker Doris om att tugga på det och ligga och goa in sig ordentligt.

Jag försöker skämtsamt förolämpa henne och kalla henne vegetarian men hon verkar inte ta särskilt illa upp. Och jag har inget emot vegetarianer eller så men hon är ju katt.

Det här var i fredags och jag var ledig från jobbet och njöt ikapp i solen med Doris. Oräkneliga koppar med kaffe och så skön värme.

Belly rub!

Och värmen fortsätter och jag är lika utslagen och vill lägga mig ner i gräset.

Ikväll hade jag massor med planer som inkluderade bada fötterna i Ringsjön, ta fantastiska solnedgångsbilder, ta i tu med en bortglömd hög men det blev istället en kycklinggryta med vitt vin, några tvättar och en massa vardagsbestyr. Och istället för att vara sne på den missförvaltningen av kvällstiden tänker jag vara urnöjd istället. Varför inte? Man hinner inte mer än vad man hinner och i morgon är en annan dag.

Och då ses vi troligtvis igen. Må väl.♥

3 Comments

Leave a Reply