Menu
Trädgården

Mitt i spenaten – selfie

Det var ju så länge sen jag tog en selfie eller överhuvudtaget visar upp mig själv i bloggen så idag var det visst dags. Hej och så här ser jag ut just idag.

Jag har nästan glömt hur man tar selfies och jag tänkte ta den liksom mitt i rabatten så det blev mjukt och grönt runt omkring.

Lite för grönt för när jag hukade mig ner fick jag närkontakt med en ros i kruka som lite hotande stack mig där bak såklart. Samtidigt hör jag en röst som säger Hallå? Ursäkta, hallå? alldeles för nära mig när jag försöker manövrera bort rosenbuskens taggar från min bakdel och håller en kruka i en någon sorts hukande fastlåst position. Då står det en ung tjej precis utanför häcken och vill ha hjälp att hitta till soprummet och jag konstaterar för femtioelfte gången att det där med selfies? Det är allt lite lotteri på hur löjlig man kan känna sig, hihi.

Hur som helst så har jag inga problem med att vara löjlig. Dessvärre är det att ta bra bilder på mig själv. 🙂

Och ni ser ju…vädret. Tio plus och hur länge kan det hålla på. Rusa till jobbet. Instängd resten av dagen. Men jag har ju iallafall fått närkontakt i rabatten. Lite mer än jag tänkte mig.

Ha en fin fin dag.♥

2 Comments

 • anette
  14 september, 2016 at 20:57

  Det är ju så kul att se fina bloggerskan ibland. Kram Anette

  Reply
  • Lingon
   14 september, 2016 at 21:56

   Tack rara du. <3
   kram och trevlig kväll

   Reply

Leave a Reply