Menu
Kläder & Sånt

Heja Lindex – fall 2016

Lindex

I höst integrerar Lindex stora storlekar i alla sina modekoncept, vilket innebär att det tidigare plus size-konceptet Generous försvinner. Höstens stora kampanj frontas av bland andra plus size modellerna Ashley Graham och Candice Huffine.

”Vi vill att kvinnor i alla storlekar ska känna sig inkluderade och kunna handla från alla våra modekoncept. Med denna förändring kommer våra kollektioner bli ännu mer inspirerande och tillgängliga för fler. Vi har hittills fått fantastiskt positiva reaktioner från våra kunder vilket är ett tydligt kvitto på att vårt initiativ uppskattas”, säger Annika Hedin, Designchef Lindex.

Kampanjen Fall Fashion Heroes är uppbyggd kring höstens 5 garderobshjältar; tröjan med ballongärm, toppen med klockad ärm och skorstenskrage, den stickade klänningen, den smala ankelbyxan och jeansen. Färgerna skiftar från djupt vinrött och bränt brunt till orange och ljust rosa.

Hurra vad bra säger jag och funderar på att kolla in Lindex i det närmaste. Inte sponsrat inlägg men här ska det lyftas fram och jag hoppas att fler klädkedjor följer efter. Eller hur?

Trevlig kväll!

4 Comments

 • Fröken Abbe
  14 september, 2016 at 17:20

  Hur galet är inte detta? Det är ju SÅ självklart att om en kedja nu ändå säljer kläder i stora storlekar – varför inte göra dem likadana? Vem fick från första början för sig att de som köper större storlekar inte gillar det vanliga modet utan vill ha andra mönster och snitt?
  Hoppas verkligen att detta blir en självklarhet å det snaraste!
  Tur att ia alla fall en kedja fattat!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   14 september, 2016 at 17:44

   Eller hur? Så självklart.
   kramar och ha en fin kväll

   Reply
 • mittgodastefinaste
  14 september, 2016 at 18:30

  Heja Lindex!

  Kram Jenny

  Reply
  • Lingon
   14 september, 2016 at 20:35

   hejja!

   Reply

Leave a Reply