Menu
Trädgården

Morgonljuset och kaffefläckens mästare

Godkväll!

Här kommer några fler bilder från trädgården och morgonljuset är så häftigt nu med låga gula skuggor och små slängar med guld som skimrar bakom ett löv. Sensommarljuset det är grejor det. Det liksom lyser här och var i det gröna, ja ni ser ju på bilderna.

Jag kan titta hur länge som helst på mina blommor och den här fuchsian har väl gjort sitt tänker jag medan kaffet dricks och jag spiller en droppe på tröjan. Det där med att gå omkring och dricka kaffe samtidigt är hur dumt som helst. 🙂 Och ändå gör jag det varje dag. Queen of Kaffefläcks, det är jag.

Längre ner i rabatten är det lite murrigare och det är en smula oordning. Här trängs nävor, alunrot, akleja och en bollviva som allesammans ska planteras om så snart som möjligt. Jag hade tänkt till helgen som var, men så blev det perfekt utflyktsväder istället.

Om det ändå är en smula rörigt så får det vara det ett tag till.

blommor

Min lila ros.

Så är jag så svag för lite suddiga bilder, med swirlande bokeh i bakgrunden och här är den blå trädgårdshibiskusen i full blom. Det ser liksom ut som färgerna rinner ihop i små cirklar och blir drömskt.

Jätteverbena.

Och en klätterros som inte blommar just nu.

Annars är det bara måndagkväll och jag mår ganska bra. Det är dags att ställa sig på crosstrainern en liten stund och få upp pulsen, pust. Inte kul men jag mår så otroligt bra av det.

Trevlig kväll!

1 Comment

  • felicia
    13 september, 2016 at 12:43

    himla fina bilder

    Reply

Leave a Reply