Menu
Natur

Solrosor

Härlövs ängar.

Visst blir man glad av solrosor? De ger en sån energi.

Lite van Gogh? 🙂 Var är mitt öra?

När det är som allra vackrast. Mitt i ett fält av gult och energi.

Hej!

Det var ju länge sen sist och jag bara jobbar och jobbar och försöker klara av vardagen. Tiden att blogga finns inte riktigt men jag tänkte titta in här lite då och då. Jag försöker att fotografera lite varje kväll ute i trädgården och det känns att dagarna börjar bli lite kortare och mörkret kommer tidigare.

De här fina solrosorna växer på ett fält utanför Kristianstad och efter ett besök på loppis i Rinkaby stannade vi till och fotograferade blommorna. Där var självplock på solrosor och en bytta att betala i på plats. Vilken bra idé.

I morgon blir det en loppis till, det känns som det är en varje helg nästan, och sen så blir det långsam söndag och vila. Vila upp sig till veckan som kommer.

Jag känner mig lite som i ekorrhjulet just nu, allt går i ett och vardagen maler på i sin takt. Jag tränar på gymmet och prioriterar att få ny energi till kropp och själ även om jag hellre skulle göra andra saker än träna. Jag måste helt enkelt känner jag. Det måste göras för att jag ska orka.

Bortsett från det är allting precis som vanligt och bra, allt är bra. Så skönt att kunna säga det. ♥

Må väl och vi hörs snart igen. ♥ Solrosor till dig.

8 Comments

 • stinasbucket
  4 september, 2016 at 13:02

  Åh vad vackert, älskar solrosor. tack för underbara bilder. Välkommen till min blogg. Kram

  Reply
  • Lingon
   5 september, 2016 at 10:09

   Tack! Och du är ju med i min läslista. 🙂
   kram!

   Reply
 • Maria Ljungström
  4 september, 2016 at 21:59

  WOWWWW vilka vackra solrosor 🙂 de blommor gör mig glad

  Ha en kanon vecka:)

  LOVE Maria

  Reply
  • Lingon
   5 september, 2016 at 10:10

   Du med. 🙂 Ha det bäst.
   kramar

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  5 september, 2016 at 11:24

  Waoooooo så vackert ….
  / Kram

  Reply
  • Lingon
   5 september, 2016 at 16:30

   Tack rara du. <3 Mangen kramen tillbaks

   Reply
 • Fröken Abbe
  6 september, 2016 at 00:31

  Vilka härliga bilder!
  Kom art tänka på Härlövsängaleden som man kämpade på i motvind under studietiden Då hade lite solrosor piggat upp.
  Kram

  Reply
 • Äntligen Vilse
  21 januari, 2017 at 18:23

  Så himla vackra. Ett sådant moment. Precis som när vi swishade förbi rapsfälten i Skåne förra året och bara, va blommar de redan? Det var då slutet av april. Vi stannade, fotade och njöt av allt det gula.

  Reply

Leave a Reply