Menu
Inredning

Mera Uranglas

Måndag kväll och jag håller på att fixa med autofokus på kameran samtidigt som jag försöker betala en räkning och helst skulle jag kanske stå med en fot på Crosstrainern också? Hur som helst..här är min fina nya vas i finaste glas. 🙂 Uranglas som glimmar i solen och den här hittade jag i Degeberga för ett tag sen.

Det är en finsk glasflaska, designad av Nanny Still för Riihimähen Lasi och den heter Stella Polaris.

Jättefin och finns i flera olika färger.

Sen tidigare har jag ju den här fina Pala av Helena Tynell.

Och äntligen börjar jag få ordning på fokus. Jag har till sist fixat en mall så jag kan finjustera exakt och få till objektivet till kameran.

Jag höll nog på att bli lite mer tokig än vanligt ett tag, pust.

Ha en fortsatt fin vecka. Nu är det bara sex dagar kvar att fånga av den. Kramar L

No Comments

    Leave a Reply