Menu
Fotografi / Trädgården

Kvällsljuset

Jag har klippt mig! Saknaden av min mammalediga frisör blev till sist för stor och jag sprang in på en hipp salong mitt i stan och bad en kille förbarma sig över mitt hår.

Tyvärr blev jag blev inte särskilt nöjd med klippningen men pratet var dock helt okej och trevligt med många skratt. Och det är ju skönt att bli lite klippt och se välvårdad ut. Det får duga tills min superduper hovfrisör är tillbaka i höst.

Däremot är jag väldigt nöjd med det skumma kvällsljuset. Nyss så regnade det här lite okynnigt och det blev regnbåge och allt och ljuset riktigt gult av solen mot de tunga matta regnmolnen. Himlen skiftade konstant och jag tog några bilder bara för att ha till snygga molnbakgrunder att ta till när det behövs.

Vad vacker naturen är av sig själv utan att vi gör någonting för att förtjäna det? Jag känner mig lite mjuk och ödmjuk i kväll mot livet självt.

Må så gott. ♥

2 Comments

 • Flippis
  11 augusti, 2016 at 12:21

  men det ser väl fin- fint ut? Tycker jag iaf och visst var det nyckfullt väder igår. Jag ska också klippa mig btw, men jag har ju L som gör det med den äran. Hoppas allt är bra, Kramen

  Reply
 • Asta
  11 augusti, 2016 at 13:22

  Trist att inte vara nöjd! Men som jag alltid tänker, det växer ut igen. Fina bilder dock!

  Reply

Leave a Reply