Menu
Natur

Ställer om hjärnan men vill helst..

Åh…..ja, jag vill helst befinna mig här. Vid havets kant i solig fuktig luft. Hur kan man få nog?

Hej!

Jag håller på att ställa om mig. Att jobba. Och det är inte det att det är tråkigt utan det är bara så annorlunda mot att hålla mitt eget lugnare tempo. Nu är jag uppvarvad emellanåt och det känns som en trög gammal motor har startat, en tjugusju meter lång ubåt som har gjort en kovändning och ändrat kurs och sakta får upp farten framåt. Det är jag det. 🙂

Bilderna är för precis ett år sedan, jag tror inte alla varit med i bloggen förut och det här är en av mina favoritstränder. Strax söder om Stenshuvud. Jag hoppas på ännu en värmebölja i Augusti, håll tummarna för det.

Ha en fin vecka och vi hörs snart igen. Lite långsammare inlägg nu framöver pga jobb. ♥

4 Comments

 • home2tiny
  9 augusti, 2016 at 20:32

  Vilka fantastiska sommarbilder och på fina dig. Visst hade det varit skönt med lite längre semester och ha de där ”Skalmandagarna”. Kramisar Tina

  Reply
  • Lingon
   9 augusti, 2016 at 21:38

   Mer Skalmansdagar! Jag älskar Skalman.
   kramar och ha en fortsatt fin vecka!

   Reply
 • Fröken Abbe
  10 augusti, 2016 at 10:57

  Den där stranden… Om det är den precis nedanför huvudena så är det en favorit. Först klättra uppåt och pusta och svettas, sedan hämta filt och räkmacka och ligga och njuta till havets vågor. Förr var det vår helgrutin (inte filt och fika då pga vädret). Det saknar jag.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   10 augusti, 2016 at 11:05

   Ja, finaste stranden jag vet. 🙂 Och inte så mycket folk utan man kan andas och gå utan att sicksacka.:) Förstår att du saknar det. Jag ska försöka utnyttja havet lite mer i Malmö efter jobb även om jag helst skulle sitta i en stuga på Österlen.
   kramar och ha en fin dag

   Reply

Leave a Reply