Menu
Fotografi / i Köket

Halloumiburgare från MadebyMary

Så galet gott!

Igår lade jag och M lite extra krut i köket och lagade vegetariska hamburgare. En av våra vänner har sagt hejdå till köttet och det var kul att få pyssla lite extra och visa att man bryr sig.

Ursprunget till burgaren är MadebyMarys, en av mina favoritbloggar, och du hittar receptet på Halloumiburgare här. Mangodressingen är todiefor. 🙂

Burgaren innehåller halloumi, zucchini, morot och lite annat och så är det karamelliserad rödlök och den goda dressingen med mango och Sambal Oelek. Lättlagat och gott och vi ska nog krama ur grönsakerna lite bättre nästa gång, för det bli definitivt ett nästa tillfälle.

Och jag har precis klämt i mig den här som lunch dagen efter. 🙂

Kanske jag till och med tar en liten lördagslur? Det har varit en tuff vecka och svårt att komma igång efter semestern, kokheta rum att vistas i och fullsatta bussar i en bullrig stad. Jag tycker faktiskt det är riktigt skönt att inte behöva träffa så många människor idag utan få rå mig själv några timmar. Sociala lilla jag. Som drömmer om lugn och ro.

ha en finfin lördag, kramar L

No Comments

 • Fröken Abbe
  31 juli, 2016 at 21:23

  Jäklar, vad gott det ser ut! Det måste jag nog testa en dag!
  Kram

  Reply
 • Annette
  31 juli, 2016 at 21:36

  Mmmm – ser så lækkert ud! 🙂 Og så flot din blog er med nyt layout 🙂
  Hav en fortsat skøn sommer.
  Kram

  Reply

Leave a Reply