Menu
Trädgården

Echinacea Strawberry Shortcake

Åh jag fuskar just nu. 🙂 Jag ska i skrivande stund befinna mig på gymmet och träna. Men bara en liten blomsterblogg först. Kameran kände sig helt ensam ju och sa att jag skulle ta med den ut i trädgården en sväng.

Sagt och gjort.

Den här fina heter Strawberry shortcake och är en av alla Echinaceor, det finns så många sorter numera. Jag har lyckats plantera några på fel ställen men även några på rätt så den här är snäll och blommar.

BE.A.U.TI.FUL

Och nu måste jag verkligen ta mig iväg till träningspasset.

Kramar L

No Comments

 • home2tiny
  30 juli, 2016 at 09:22

  Heja dig som orkar träna i den här värmen…… Ljuvlig blomma. Kramisar Tina

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  30 juli, 2016 at 09:53

  Ett ord bara >i>Waoooooooo ❤️ …
  &…Kram såklart hihi

  Reply

Leave a Reply