Menu
Utflyktstips

En liten bit av medelhavet

enlitenbit

Någonstans på Österlen i Hammenhög trillade vi in på världens mysigaste ställe. En liten bit av medelhavet som är just det, lavendeldofter, olivolja, mat och kryddor, keramik och tvålar och mycket mer. Trädgården är en dröm. Det går väl inte att beskriva bättre? 🙂 Den är liten men fylld av små rum och gångar som inramas av växter sol och skugga. Tyvärr dök vi upp fem minuter innan stängningsdags en söndageftermiddag så vi gjorde endast en rusch igenom och jag drog upp mobilen för några snapshots. Mest för att komma ihåg att hit vill jag komma tillbaka. Får inte glömma.

Så är det redan onsdag i vecka 1 på jobb och jag är mer eller mindre fortfarande utslagen på kvällarna och vankar mest omkring med en kaffekopp i ena handen och kalendern i den andra. Tydligen är kroppen och huvudet inte färdiga med semestern än? De vill heller vara ute i en lavendelhäck någonstans på Österlen eller läsa en deckare i skuggan och dricka svag iskall saft.

Jag har inte så mycket att säga till om där.

Kramar L

No Comments

 • Fröken Abbe
  27 juli, 2016 at 22:05

  O, min hemby! När jag var liten vallfärdade folk till blomsterfältet i utkanten, tyvärr finns ju inte det kvar.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   29 juli, 2016 at 10:18

   Nejhej? Vad kul att du kommer därifrån, så fint ställe. Ja, jag hade gärna vallfärdat till ett blomsterfält. Nu får det väl bli Olles bilverkstad som också verkar jättemysigt.
   kramar

   Reply

Leave a Reply