Menu
i Köket

Två dagar glutenfri och tjena

Två dagar glutenfri och allting faller på plats. Jag mår så bra. Igår beställde jag en glutenfri pizza för första gången och det var inte lika gott som en vanlig men fungerar helt ok. Den stora förhatliga degmagen uteblev såklart. 🙂 No more degmage.

Jag har ju provat att avstå gluten tidigare och vet egentligen om det här men till vardags är jag inte pedant med vad jag stoppar i mig när det kommer till bröd eller pasta. Oftast föredrar jag att hålla ett jämnt blodsocker och inte dippa och det är svårt med alternativ tycker jag. Eller så får jag träna mera på att planera dagen.

Hur som helst har jag ingen allvarlig sjukdom som kräver att jag slutar med gluten så jag kan unna mig en bulle då och då, tack och lov.

Ser ni jag har försökt fotografera sallad som en matbloggare? 🙂 Ikväll blir det kyckling och mina goda potatis. Inte för att jag har några höga ambitioner att fota mat men jag vill gärna bli lite duktigare på att laga till den. Det blir ju en winwin-situation.

Må så gott i värmen. ♥

No Comments

 • home2tiny
  21 juli, 2016 at 10:06

  Vet själv mycket väl vad en uppsvullen mage innebär… men sen jag la om min kost och uteslöt gluten och socker är den tiden förbi, så galet skönt. Hoppas att din mage också blir på bättre humör. Du är redan ett proffs på att fota mat. Ha en härlig dag och hoppas solen skiner på dig. Kramisar Tina

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  22 juli, 2016 at 20:57

  Så skönt för dig & visst ser jag att du fotograferar som matbloggare eller för publicering i media 🙂
  Snyggt som alltid ❤️ …

  /Kramelikramis!

  Reply
 • Förstår dig med svullen mage lider själv av sånt och försöker ändra kosten ganska radikalt. Just bröd och liknande känns ofta som rena döden :/.

  Reply

Leave a Reply