Menu
Fotografi

Som i en bok av Astrid Lindgren

Så var det fredag igen och jag visar upp lite bilder som togs för nån månad sen. Det var i skogen och så vackert. Helt i kontrast till det som surrar på teven om vansinnesdåd i Nice. 🙁 Jag är så trött och känner mig så maktlös som människa.

Jag lämnar den världen en stund och går in i Astrid Lindgrenliknande grönska, där all lycka består i sommar, spring i benen och blommor och en vit hund.

Det blir ju så mycket enklare så, för stunden iallafall och är hon inte bedårande lilltjejen?

Det här var i samband med ett kalas och vi gick en liten runda.

Eller gick och gick? Lilla A sprang iväg och jag sprang efter och inte ville hon vända om heller. Så jag fotograferade henne och försökte säga snälla snälla, ska vi gå tillbaks? Och efter en stund med lite försök att lära henne vissla på ett grässtrå så kom vi iallafall i rätt riktning tillbaka dit vi skulle.

Och jag undrar med ett flin om det finns en fotokategori som kallas Springande/med barn?

Nu en månad senare är jag så tacksam för att jag får se sorglösheten, de lätta stegen och den enkla glädjen att springa med en hund.

Livet i ett nötskal. 

Nu ska jag ut och fånga dagen, kanske hitta ett charmtroll till att fotografera. Eller springa med en hund.

Ha en fin fredag!

No Comments

 • Anne
  15 juli, 2016 at 13:57

  Så fina bilder ?

  Reply
 • Asta
  16 juli, 2016 at 15:54

  SÅ söta bilder. Framförallt springande barn/springande hund.

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  16 juli, 2016 at 16:03

  Woooooooooo underbart ♥ ….
  /Kram fina du!

  Reply
 • Fröken Abbe
  16 juli, 2016 at 22:27

  Ja… Känner uppgivenhet och förvirring av allt – var ska världen sluta? Följer nyheter dag som natt men behöver också tänka på annat.
  Kram

  Reply

Leave a Reply