Menu
Höör / Utflyktstips

Selfie*3 och Ringsjön

Hej, hej och hej!

Vi får ha tre hej också till mina tre selfies. Så här såg jag ut idag någonstans vid Ringsjöns strand. Jag håller på att luska ut var man kan bada och ta snygga solnedgångsbilder eller vart jag vill bo. Så en runda i bilen idag och mycket körning på småvägar.

Jag är en sån total rookie på att stanna till vid vägkanten och ta fram kameran. Jag blir osäker över var jag ska stanna nånstans och om någon ser mig eller om jag rent av ska bli bortrövad av någon evil person.

Ni vet känslan när man krypkör och tycker att allt är vansinnigt vackert att titta på tills man upptäcker med ett ryck i backspegeln att det hänger en bil bakom som ser lite lätt otålig ut till att stampa gaspedalen i botten. Vart ska jag bli av? Som tur är finns det mötesplatser lite här och var och jag släpper förbi och suckar djupt och kör vidare.

Mitt första foto blev på den här gamla eken och landskapet är skiftande men så mycket fina tråd och lummighet just här.

Nummer två blev den här fina gläntan i solen och där framme kan man ana sjön vid trädens slut.

Lite björkar och gräs på den här sidan. Och kromatisk aberration. 🙂

När jag kom fram till vattnet så hade vädret plötsligt slagit om från solvarm bris till brusande höststorm.

Så nåt vidare badväder var det inte men jag ska komma ihåg att åka hit en annan dag när solen skiner.

Två tappra campare gömde sig bakom en hukande tall och drog igen tältets blixtlås med ett ritsch. Jag kan förstå dom.

Bara ett par meter längre bort i lä så kändes det genast mycket bättre och där råkade jag ut för en lite märklig upplevelse. Jag fotograferade en ko och vände mig snabbt om och då står en annan fotograf på stigen och fotograferar mig? Jag blev inte så lite paff och kom inte på något vettig att säga. Det enda rätta hade ju varit: -”Fick du någon bra bild eller”? Men jag kom inte för mig att göra det utan skyndade till min bil och körde där ifrån.

Så..smygfotad av annan fotograf? Vilse runt Ringsjön och fortfarande inte hittat den där badplatsen som jag så gärna vill göra till min.

Trevlig kväll och hörs i morgon!♥

No Comments

 • Fröken Abbe
  11 juli, 2016 at 20:47

  Vad spännande och samtidigt lite obekvämt alt bli fotad så där!
  Jag blev det en gång i Göteborg i närheten av ett gatband när jag åt frukt. Jäkligt skumt!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   11 juli, 2016 at 20:51

   Eller hur? Knepigt minst sagt. 🙂
   kram!

   Reply
 • Asta
  11 juli, 2016 at 21:36

  Gillar inte att bli fotograferad över huvudtaget än mindre i smyg!

  Reply

Leave a Reply