Menu
Trädgården

Ommöblering och en pellis

Årets pelargon 2016 – Caliente Pink

Så var det måndag igen och semestervecka två börjar för mig. Vädret är ombytligt och det regnar en gång i timmen. 🙂 Lite svårt att planera tillvaron då men jag försöker att hålla god min och passar på att sitta ute en stund när solen tittar fram. Även små stunder är solstunder.

Jag har krig på alla områden i hemmet och städar, plockar och rensar. Det ser inte så bra ut just nu men jag tänkte om jag lovar nu att göra ett hemma hos mig-reportage i slutet av veckan så ska ni få se det fint. Och jag har ett mål med det hela och kanske blir klar? Jag har lovat mig själv att det här inte ska ta alltför lång tid men jaa….det gör ju just det.

Fast nu med det sagt så känns det lite bättre. Ett slutmål? Då kör vi på det. 🙂

Den orangea brandliljan har självsått sig i rabatten eller överlevt från tidigare trädgårdsmästare? Jag låter den stå och lysa som ett stoppljus så länge och funderar över växters livsvilja. Orange är inte riktigt min färg i trädgården, jag har hellre blått, vitt och rosa och lite rött och gult och lime. Men jag kan inte ta bort en växt som blommar och piggar upp.

Nu finns det bara en sak att göra, hinka lite kaffe och sätta igång. Ha en fin fin måndag och hoppas du har bättre väder än jag. ♥

No Comments

 • AnnaSC
  4 juli, 2016 at 11:21

  tyvärr inte bättre väder här. MEN vi får hoppas <3

  Reply
  • Lingon
   4 juli, 2016 at 11:23

   Ja, vi håller tummarna. 🙂
   kram

   Reply
 • home2tiny
  5 juli, 2016 at 09:44

  Vad spännande med ett hemma-hos-reportage. Här rensas, städas och tvättas det också. Efter branden är allt kaos, men det kommer att bli bra…. Jag gör som du hinkar kaffe och försöker andas lugnt:):) Ha en härlig dag. Kramisar Tina

  Reply
  • Lingon
   5 juli, 2016 at 11:51

   Ja, jisses ni måste ha massor att göra. Då kör vi med kaffe, musik och röj.
   kram!!

   Reply
 • mittgodastefinaste
  6 juli, 2016 at 11:04

  Alltid lika underbart med pellisar, och den där fina patinerade krukan!
  Du undrade över recept till hembakade Oreos! Det var dottern som bakade och hon googlade upp ett, har inte jättekoll men det utlovade att de skulle smaka precis som riktiga oreos och det gjorde de, fast bättre!

  Kram Jenny

  Reply
  • Lingon
   6 juli, 2016 at 13:12

   Mmm, jag ska googla då för det såg supergoda ut.
   kram!

   Reply

Leave a Reply