Menu
Trädgården

Vitt & Grönt

Vitt och grönt är något av det finaste i trädgården tycker jag. En känsla av rent och friskt kanske? Det här är en sorts hortensia som jag fått av en granne och den blir först härligt limefärgad innan den övergår i vitt.

Snart har min första semestervecka gått, en vecka av småpysslande och dåligt väder så jag är lite bedrövad och längtar efter solen nu. Det går liksom mycket fortare att städa garderober då. 🙂 För det är just det jag håller på med, klädhögar, garderober och tvättande. Å andra sidan om det hade varit bra väder så hade jag nog struntat i allt inomhus. Det brukar bli så.

Jag har lovat mig själv att försöka göra av med det tråkiga första veckan och sen, sen ska jag vara ledig och jag har lite planer men inget riktigt bestämt.

Sambon jobbar tyvärr hela sommaren så vi får försöka ta något gemensamt i höst och hitta på bus på helgerna tills dess.

Ja, jag har lite tråkigt. Till och med fotboll är kul. 🙂

Trevlig kväll!

No Comments

    Leave a Reply