Menu
På bordet

En varm midsommarskål

Midsommarafton var en varm varm dag och här är vårt dukade bord. Det blev fyra sorters sill, nykokt potatis med dill och gräslök och gräddfil. Den gamla vanliga midsommarmaten och så lite ägghalvor med kaviar.

Vi var två, sen blev vi tre och sen trillade det in en massa människor i slutet. Mycket trevligt och väldigt lugnt och extra lugnt för mig som var chaufför.

Ingen bild på mig? Nej jag glömde, förlåt. Men jag gick mest omkring i baddräkt och en kimono och hoppade ner i poolen var tionde minut ungefär. Jag måste ha badat femton gånger? Man måste ju passa på när man passar ett hus med vattenpöl. 🙂

Jag lyckades få en bra bild på de här båda dock, som höjde sina glas och sen grimaserade lite sådär lagom. Vissa gillar inte snaps alls.

Skål!

Det blev mycket mer bad under helgen och jag hoppas att värmen håller i sig lite till även om det redan är lite svalare. Idag har jag ägnat mig åt reashoppande på Nova i Lund och det får bli någon outfitbild på det lite senare. Jag säger bara, rosa/orange. 

Mycket Brexitprat här hemma och man blir ju fundersam. Och dessutom leder Island med 2-1 mot England i fotboll. Heja Island och Lagerbäck.

Trevlig kväll!

No Comments

 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  27 juni, 2016 at 23:24

  Vilken match. Jättekul!
  Brexit känns inget vidare……med en svärfar född i Chelsea blir det en hel del
  prat här också..
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2016 at 11:35

   Ja wow vilken match det blev. Jag satt och chattade med en isländsk kompis under tiden och det blev helt galet glatt.
   Förstår det, extra nära då.
   kramar och ha en fin dag

   Reply

Leave a Reply