Menu
i Köket

Midsommarmeny?

Härliga rosor och det här är Rapsody in Blue.

Midsommar? Jag har ju inte hunnit med att planera så mycket mat och goda tillbehör. Hur kommer det sig att det redan är midsommar?

Och tänk…det verkar bli en varm i år. Kanske med morgondopp?

En sak som jag vill ha är Flippis goda ägg som jag fick förra året. Minns inte riktigt om det bara är mild kaviar på eller om det var något mer i. Blommorna är gräslöksblommor och smakar finfint och är så söta att dekorera med.

Tur man har vänner som ger inspiration och är matproffs. Jag tror jag ringer upp.

Ha en finfin dag så hörs vi snart igen. Jag jobbar vidare med menyn så länge.♥

No Comments

 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  22 juni, 2016 at 13:31

  Ni ser ut att få det riktigt varmt.
  Jag hoppas på 20 grader plus i alla fall och sol.
  Inkokt lax tänker jag testa någon av helgdagarna.
  Det gjorde min mamma ibland.
  Kram Titti

  Reply
 • Flippis
  24 juni, 2016 at 09:43

  Tyckte väl jag kände igen äggen. Det var bara en klick mild kaviar. Bästa tricket är ju att dela äggen tvärsöver istället för längs med och så skära bort en liten bit undertill så att de står ordentligt. Hoppas du får en fin midsommar! Kramar

  Reply

Leave a Reply