Menu
Favoriter & Outfits / Trädgården

Där trivs jag så bra så bra

Ja men Heeej! Välkommen till roslandia och dofthimlen. Det luktar så gott!

kaftan

Tänk att det bara kan blomma så mycket?

Mmmm.

Hatt från Åhléns och Kaftan Maison & Scotch. Helst drömmer jag om den turkosa från Odd Molly men den är ju inte på rea än.

Tack för all träningspepp i tidigare inlägg. Jag var verkligen så less efter de första passen men nu verkar det som kroppen vant sig och gillar att röra på sig. Jag försöker verkligen ta det lugnt så lugnt men det är svårt för när man väl är i gång så vill man ju bara köra!

Hittills har jag gjort fyra pass och vilat massor emellan, fick sjukskriva mig dag 2 och hur patetiskt kändes inte det? Men det är bara att ta nya tag och jag är inte hurtfriskt pepp när jag skriver detta men det känns faktiskt bra. Bra, bra, bra. Vila, mat och nån extra vitamin och framför allt inte slarva med sömnen. Då ska nog jag kunna bli en tränande aktiv människa jag med.

Håll en tumme! 🙂

Lördagen har so far innehållit Erikshjälpshopping, jag hittade ett par vinylskivor. Köp av ekologiskt kött från närliggande bonne, fast det var nöt menar jag. Meningsbyggnad hej. Fotbollsmatch och slummer i soffan. Helst ska det hända lite mera grejor i dag men vi får väl se?

Ha en underbar helg önskar jag dig! ♥

No Comments

 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  18 juni, 2016 at 18:04

  dina rosor så vackra.
  Den där turkosa funderar jag också på…….finns ju i svart också.
  Kram Titti i regniga Norrland.

  Reply
 • msemschen
  18 juni, 2016 at 22:21

  Jag var helt övertygad om att din underbara kaftan var en Odd!
  Du klär så bra i den och hatten.
  Kram

  Reply
 • Fröken Abbe
  19 juni, 2016 at 05:51

  Vilka söta bilder!
  Tänk att stå under den underbara bågen och sniffa. .. Otroligt ljuvligt med så många rosa rosor!
  Kram

  Reply
 • Asta
  19 juni, 2016 at 10:39

  Det var en häftig blomning! Väldigt vackert

  Reply

Leave a Reply